rijschool | ZEIST

Rijschool Matse – De Rijschool in Zeist

 

Welkom bij rijschool Matse, de rijschool in Zeist die garant staat voor een effectieve en veilige rijopleiding. Onze rij-instructeur is vakbekwaam,  ervaren en begeleid je graag tijdens jouw eerste stappen achter het stuur. Vanaf het moment dat je bij ons instapt, zorgen wij dat jij je op jouw gemak voelt, zodat je optimaal kunt presteren.

 

Onze rijlessen

Bij rijschool Matse bieden wij diverse rijlessen aan die geschikt zijn voor alle leerlingen met een verschillend ervaringsniveau. Of je nu voor het eerst instapt of al wat rijervaring hebt opgedaan, onze lessen zijn aangepast aan jouw leer tempo en wensen. Daarnaast bieden wij ook examengerichte lessen aan om je optimaal voor te bereiden op het CBR-examen en opfrislessen als je al een langere tijd je rijbewijs bezit.

 

Onze instructeur

Bij Rijschool Matse werken we uitsluitend met een professionele en ervaren rij-instructeur die RIS 2.0 gecertificeerd is en zijn vakgebied goed verstaat. Hij heeft een passie voor het opleiden van leerlingen en neemt zijn werk zeer serieus. Onze instructeur vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en heeft een persoonlijke benadering, zodat jij altijd het beste uit jezelf kunt halen.

 

Proefles aanvragen

Wacht niet langer en vraag nu een proefles aan bij Rijschool Matse. Wij garanderen dat je bij ons de best mogelijke rijopleiding krijgt. Tijdens de proefles kun je alvast kennismaken met onze instructeurs en de werkwijze van de rijschool. Het aanvraagformulier voor een proefles kun je vinden op onze website via deze link.