rijschool | WESTBROEK

Rijschool Matse in Westbroek

 

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren rijschool in Westbroek? Dan bent u bij Rijschool Matse aan het juiste adres. Wij bieden onze leerlingen op een flexibele en persoonlijke manier rijles aan, zodat zij snel en veilig hun rijbewijs kunnen behalen.

 

Lessen op maat

Bij Rijschool Matse geloven wij in lessen op maat. Iedere leerling is anders en daarom passen wij ons naar de leerling aan, waarbij we rekening houden met de wensen, behoeften en leervorderingen van de leerling. Zo zorgen wij ervoor dat iedere leerling op zijn eigen tempo en op een prettige manier de benodigde rijvaardigheden onder de knie krijgt.

 

Betrouwbare en ervaren rij-instructeur

Bij Rijschool Matse werkt uitsluitend een betrouwbare en ervaren rij-instructeur. Hij is in het bezit van de benodigde papieren en heeft ruime ervaring in het geven van rijles. Onze rij-instructeur is geduldig, professioneel en heeft oog voor de persoonlijke wensen en behoeften van de leerling.

 

Proefles aanvragen

Bent u geïnteresseerd in rijlessen bij Rijschool Matse in Westbroek? Vraag dan nu een proefles aan via ons aanvraagformulier. Tijdens deze proefles kunt u kennismaken met onze rij-instructeur en onze werkwijze waarna u kunt bepalen of wij de juiste rijschool voor u zijn. Wij zien u graag op de weg!

Proefles aanvragen