rijschool | GROENEKAN

Rijschool in Groenekan

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Groenekan? Dan ben je bij Rijschool Matse aan het juiste adres. Onze rijschool staat bekend om zijn hoge slagingspercentage en persoonlijke aanpak. Wij willen graag dat onze leerlingen zich op hun gemak voelen tijdens het rijden en zich volledig kunnen concentreren op het behalen van hun rijbewijs.

Onze rijlessen

Onze rijlessen worden gegeven door een ervaren en RIS 2.0 gecertificeerde instructeurs die jou stap voor stap begeleiden tijdens het rijden. Hij past zich aan op jouw niveau en zorgt er samen met jou voor dat je optimaal voorbereid bent op het praktijkexamen. Bij ons kun je terecht voor diverse soorten rijlessen, waaronder:

– Schakel auto

– Opfriscursus

– Theoriebegeleiding

– Faalangst

 

Prijzen en pakketten

Wij bieden rijles pakketten met diverse producten en korting aan. Zo kun je zelf bepalen hoever jouw budget reikt en welke producten je wel of niet wilt afnemen. Bekijk onze website voor meer informatie over onze prijzen en pakketten.

Proefles aanvragen

Ben je benieuwd naar onze rijschool en wil je een proefles aanvragen? Dat kan! Ga naar onze aanvraag-formulier-proefles pagina om je proefles in te plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Hopelijk zien we je snel bij Rijschool Matse in Groenekan!

 

Proefles aanvragen