rijschool | BUNNIK

Rijschool Matse: dé rijschool in BUNNIK

 

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare rijschool in BUNNIK en omstreken? Dan ben je bij rijschool Matse aan het juiste adres! Bij ons staan persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat jij op een veilige en comfortabele manier je rijbewijs haalt.

 

Rijlessen op maat

Bij rijschool Matse bieden wij rijlessen op maat aan. Dat betekent dat wij rekening houden met jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zo kun je bij ons terecht voor reguliere rijlessen, bijscholing rijlessen en rijlessen voor mensen met faalangst. Onze ervaren en gediplomeerde instructeur zorgt ervoor dat jij alle vaardigheden onder de knie krijgt die nodig zijn om veilig en verantwoord te rijden.

 

Tarieven en pakketten

Wij begrijpen dat het halen van je rijbewijs een flinke investering kan zijn. Daarom bieden wij  korting op onze pakketten aan die aansluiten bij jouw wensen.

 

Proefles aanvragen

Heb je interesse in rijlessen bij rijschool Matse? Vraag dan nu een proefles aan en maak kennis met onze professionele en persoonlijke aanpak. Klik hier om het aanvraagformulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.